Avio, brodski i železnički transport

Sa fokusom na kvalitet, efikasnost i inovacije, TKA postavlja nove standarde u svim segmentima transporta, bilo da je u pitanju avio, brodski ili železnički transport.

Brodski transport:

Ključna komponenta kvalitetnog brodskog transporta je pouzdana usluga sa konkurentnim cenama i raspoloživim kapacitetom. TKA nudi širok spektar usluga brodskog transporta, uključujući puni kontejnerski transport (FCL), zbirni kontejnerski transport (LCL), transport rasute robe, projektni transport, kao i pun ili delimičan čarter transport. Bez obzira na vrstu pošiljke, možete računati na nas da će vaša roba stići na odredište sigurno i na vreme. 

Avio transport:

Avio transport je dinamična industrija koja zahteva neprekidno inoviranje kako bi se osigurala precizna, kvalitetna i efikasna usluga za klijente. U TKA, pružamo pouzdane i precizne usluge za sve vrste avio pošiljaka, kako u uvozu tako i izvozu. Naš iskusni tim profesionalaca će pronaći najefikasnije rešenje za svaku pošiljku, uzimajući u obzir specifične zahteve klijenata i karakteristike robe.

Železnički transport:

TKA takođe pruža efikasne usluge železničkog transporta, pružajući brz, siguran i ekonomski isplativ transport robe. Sa našim partnerima i modernim alatima za praćenje, možemo garantovati da vaše pošiljke stignu na odredište bezbedno i na vreme. 

Sveobuhvatna podrška:

Naša ponuda uključuje dodatno osiguranje prevoza, izdavanje svih neophodnih transportnih dokumenata i pružanje dodatnih usluga za sve vrste pošiljki. Dodatne usluge koje nudimo osiguravaju brz tranzit pošiljki od mesta polaska do odredišta, smanjujući vreme zastoja i troškove transporta na minimum.

Kontaktirajte nas danas za ponudu avio transporta, brodskog transporta ili železničkog transporta i doživite razliku koju TKA može doneti vašem poslovanju! 

Popunite upit

    Transport ↓Skladištenje ↓Carinjenje ↓

    Carinjenje

    Skladištenje

    Transport