Intermodalni transport

TKA takođe pruža efikasne usluge intermodalnog transporta, osiguravajući brz, siguran i ekonomski isplativ transport robe. Sa našim partnerima i modernim alatima za praćenje, možemo garantovati da vaše pošiljke stignu na odredište bezbedno i na vreme. 

Sa TKA, ne samo da dobijate vrhunsku uslugu intermodalnog transporta, već i partnerstvo koje vam omogućava da se oslonite na našu ekspertizu i resurse kako biste efikasno upravljali vašim logističkim potrebama. Naša mreža pouzdanih partnera i najsavremeniji alati za praćenje omogućavaju nam da budemo u potpunosti transparentni i da pružimo tačne informacije o statusu vaših pošiljki u svakom trenutku.

Benefiti Intermodalnog Transporta:

Intermodalni transport kombinuje prednosti različitih transportnih modaliteta, omogućavajući optimizaciju troškova, posebno za veće i teže pošiljke. 

Smanjenje troškova:

Kombinovanjem železničkog i drugih oblika transporta, intermodalni transport smanjuje emisiju štetnih gasova i doprinosi očuvanju životne sredine. 

Ekološka održivost:

Manje rukovanja teretom tokom intermodalnog transporta smanjuje rizik od oštećenja i krađe, čime se povećava sigurnost vaših pošiljki. 

Povećana sigurnost:

Korišćenje različitih modaliteta omogućava veću fleksibilnost u planiranju i realizaciji transporta, što može rezultirati bržom i efikasnijom isporukom. 

Veća fleksibilnost:

Sa unapređenim sistemima praćenja i transparentnošću informacija, možete biti sigurni u tačno praćenje statusa vaših pošiljki u svakom trenutku. 

Poboljšana pouzdanost:

Naša Usluga

Kada se odlučite za intermodalni transport sa TKA, možete biti sigurni da vaša roba stiže na odredište brzo, sigurno i bezbedno. Naš tim posvećenih profesionalaca radi sa vama kako bi razumeo vaše specifične zahteve i pružio vam personalizovana rešenja koja odgovaraju vašem poslovanju.

Osim toga, ne zaboravite na ekonomsku isplativost koju donosi intermodalni transport. Ova opcija često pruža bolji odnos cena-kvalitet u poređenju sa drugim modalitetima transporta, posebno za veće i teže pošiljke ili kada je važan faktor vremena.

Ukratko, kada se radi o intermodalnom transportu, TKA je vaš pouzdan partner. Sa našim bogatim iskustvom, naprednim tehnologijama i posvećenim timom, mi smo tu da vašu robu bezbedno dostavimo na odredište, pružajući vam mir uma i efikasnost u vašem poslovanju. Izaberite TKA i doživite razliku u logistici!

Popunite upit

    Transport ↓Skladištenje ↓Carinjenje ↓

    Carinjenje

    Skladištenje

    Transport