Domaći transport i distribucija

Naša lokacija u Krnjevu kod Velike Plane, u samom centru Srbije, pruža izuzetnu prednost za domaći transport i distribuciju robe. Ova centralna pozicija omogućava brz i efikasan pristup svim delovima Srbije, smanjujući vreme transporta i optimizujući troškove.

Transport robe u Srbiji obuhvata domaći transport i distribuciju, koristeći razna vozila poput šlepera, solo kamiona i kombija. Naša pouzdana i fleksibilna usluga pruža logističku podršku i sigurnost klijentima, čak i uz promene u dnevnim zahtevima tržišta.

U saradnji sa našim pažljivo odabranim partnerima, razvili smo izuzetno efikasnu transportnu mrežu koja pruža sveobuhvatnu pokrivenost vozilima širom Srbije, kako u industrijskim centrima, tako i u udaljenijim delovima zemlje. Naša posvećena ekipa stručnjaka u nacionalnom transportu stoji vam na raspolaganju. Formirali smo posebno odeljenje čiji je primarni zadatak planiranje, organizacija i realizacija vaših transportnih zahteva širom Srbije. Bez obzira na vaše potrebe, mi smo tu da ih ispunimo.

Šta možete očekivati od naših usluga u nacionalnom transportu? 

Zbirni transport:

Efikasna opcija za manje pošiljke koje se kombinuju s drugim teretima radi optimalne iskorišćenosti vozila i smanjenja troškova.

Zahvaljujući centralnom položaju magacina, vaše pošiljke stižu brže i efikasnije do krajnjih odredišta u roku od 24h-48h.

Konsolidacija pošiljki smanjuje troškove transporta, čime dobijate vrhunsku uslugu po povoljnijim cenama, već od 2000 RSD po paletnom mestu.

Naš tim stručnjaka prati svaku pošiljku i osigurava siguran transport od preuzimanja do isporuke. 

Parcijalni transport:

Prilagođene usluge za pošiljke koje zahtevaju delimično punjenje vozila, pružajući fleksibilnost i ekonomičnost. 

Puni utovari:

Za veće pošiljke, nudimo mogućnost punog utovara, obezbeđujući brzu i efikasnu isporuku. 

Direktna - ekspresna dostava:

Za hitne pošiljke, nudimo direktnu i ekspresnu dostavu, garantujući brzu isporuku na željenu destinaciju. 

Naš nacionalni transport funkcioniše na način koji je jednostavan, pouzdan i efikasan. Kada se obratite nama, možete biti sigurni da će vaša roba biti pažljivo obrađena i brzo isporučena na odredište. Mi smo vaš pouzdani partner u nacionalnom transportu, pružajući vam usluge koje zadovoljavaju sve vaše zahteve.
Sa TKA Logistics, nacionalni transport postaje sinonim za efikasnost i pouzdanost. Prepustite nam svoje zahteve i uverite se u kvalitet naših usluga! 

Popunite upit

    Transport ↓Skladištenje ↓Carinjenje ↓

    Carinjenje

    Skladištenje

    Transport