Međunarodni drumski transport

Članstvom u Paneco, ELVIS i IFA alijansama, kao i saradnjom sa velikim brojem renomiranih transportnih kompanija širom Evrope u mogućnosti smo da ponudimo usluge zbirnog transporta (LTL), parcijalnog transporta (PTL) i punih utovara (FTL) uključujići ADR i pošiljke pod temperaturnim režimom.

Zbirni transport (LTL):

Naša usluga zbirnog transporta (Less-than-Truckload) omogućava efikasno kombinovanje manjih pošiljki od različitih klijenata u jedan kamion, smanjujući troškove transporta i maksimizirajući iskorišćenost kapaciteta. Ovaj pristup je idealan za klijente sa manjim količinama robe koji žele ekonomičan i pouzdan način transporta. Kroz naše članstvo u E.L.V.I.S. mreži, možemo ponuditi optimalne cene i frekventne polaske iz Nemačke, Holandije, Belgije, Velike Britanije, Francuske, Danske, Norveške, Švedske i Finske ka Srbiji i ostalim zemljama Zapadnog Balkana. Pristup Paneco sistemu nam omogućava transport zbirnih pošiljki u okviru cele Evrope.

Parcijalni transport (PTL):

Naša usluga parcijalnog transporta (Partial Truckload) pruža fleksibilnost za pošiljke koje ne zauzimaju ceo kamion, ali su veće od LTL pošiljki. PTL omogućava klijentima prilagodljive opcije transporta koje smanjuju troškove i poboljšavaju efikasnost, dok istovremeno zadržavaju visok nivo kontrole i pouzdanosti. Za razliku od zbirnog transporta, u parcijalnom transportu pošiljka sve vreme ostaje na istom transportnom sredstvu.

Puni utovari (FTL):

Naša usluga punih utovara (Full Truckload) je namenjena klijentima koji imaju velike količine robe koje zauzimaju ceo kamion. FTL transport nudi najbrži i najdirektniji način isporuke, bez zaustavljanja ili premeštanja robe, što smanjuje rizik od oštećenja i omogućava brže vreme isporuke. U mogućnosti smo da organizujemo FTL transporte širom Evrope. 

Popunite upit

    Transport ↓Skladištenje ↓Carinjenje ↓

    Carinjenje

    Skladištenje

    Transport