O nama

TKA Logistics je osnovana 2004. godine u Krnjevu kod Velike Plane, u samom centru Srbije, kao mala porodična firma specijalizovana za transport robe između Srbije i Zapadne Evrope. Vremenom, zahvaljujući posvećenosti kvalitetu i inovacijama, izrasli smo u lidera u povezivanju Zapadnog Balkana sa ostatkom sveta.

Naša misija je pružanje pouzdanih i efikasnih logističkih rešenja koja zadovoljavaju potrebe naših klijenata. Sa jakim prisustvom u centralnoj Srbiji, južno od Beograda, kontinuirano radimo na unapređenju naših usluga kako bismo ispunili očekivanja i postali vaš prvi izbor za sve logističke potrebe.

Naše vrednosti:

Kvalitet

Neprekidno težimo ka najvišim standardima u svim aspektima našeg poslovanja. 

Inovacije

Uvek smo u potrazi za novim i boljim načinima da pružimo usluge koje nadmašuju očekivanja.

Pouzdanost

Naši klijenti se mogu osloniti na nas za pravovremenu i sigurnu isporuku robe. 

Klijent u centru pažnje

Vaše potrebe su naš prioritet, i trudimo se da vam ponudimo rešenja koja su prilagođena vašim specifičnim zahtevima.

Ponosni smo članovi renomiranih logističkih alijansi E.L.V.I.S., Paneco AG i IFA, što nam omogućava pristup globalnoj mreži partnera i najnovijim tehnologijama u industriji. 

Paneco: Kao suvlasnici i ekskluzivni partner za Zapadni Balkan, imamo pristup panevropskoj transportnoj mreži koja povezuje članove iz skoro svih evropskih zemalja. Paneco koristi integrisanu IT platformu koja omogućava jednostavno praćenje pošiljki i pristup informacijama u realnom vremenu. Paneco povezuje preko 30 zemalja i više od 20 partnera, omogućavajući brzu i pouzdanu dostavu širom Evrope. 

E.L.V.I.S.: Sa više od 250 partnera, preko 280 lokacija, 19,000 transportnih jedinica i 3 miliona m² skladišnog prostora, E.L.V.I.S. nam pruža efikasne sisteme za prikup i razvoz pošiljaka širom Zapadne i Centralne Evrope. Posebno smo ponosni na našu zbirnu liniju koja je od jula 2020. godine započela sa radom na relaciji Nemačka – Srbija. Sve pošiljke koje prikupimo iz Centralne i Zapadne Evrope do E.L.V.I.S. centralnog HUB-a u Knulvaldu, dva puta nedeljno brzo i efikasno prevozimo do našeg carinskog magacina u Dobanovcima, pružajući klijentima širom Srbije prosečno tranzitno vreme od samo 4-7 radnih dana od trenutka preuzimanja.

Naša saradnja s ELVIS alijansom ne samo što predstavlja korak dalje u našem razvoju, već nas i približava našem cilju: pružanju pouzdane i stabilne logističke uslugu po pristupačnim cenama. Sve ovo čini nas vašim idealnim partnerom za sve vaše logističke potrebe!

IFA (International Forwarding Association): Sa globalnom mrežom logističkih partnera, IFA omogućava pouzdane i efikasne međunarodne špediterske usluge. Članstvo u IFA donosi pristup najnovijim tehnologijama i industrijskim praksama, kao i saradnju sa vodećim logističkim kompanijama širom Evrope.

Pored ovih alijansi, TKA Logistics ostvaruje saradnju sa velikim brojem međunarodnih logističkih partnera, uključujući kompanije iz Azije, Afrike i Severne Amerike. Ova široka mreža partnera omogućava nam da pružimo vrhunske usluge međunarodnog transporta i logistike, bez obzira na destinaciju.

Ova partnerstva nam omogućavaju da pružimo vrhunske usluge međunarodnog, domaćeg, intermodalnog, avio, brodskog i železničkog transporta, kao i skladištenja i carinskog zastupanja. Globalna mreža, domaći partner.